My Machemer Club

Word lid van de My Machemer Club en trakteer jezelf maandelijks op een pakket stoffen. Iedere maand staat er een doos vol geselecteerde stoffen uit jouw favoriete stijl voor de deur. Trakteer jezelf nu op wat maandelijkse naailiefde!

Hoe het werkt
Maandelijks wordt er automatisch een pakket nieuwe stoffen op je deurmat geleverd. Jij kiest de stijl die je leuk vind, en iedere maand ontvang je nieuwe stoffen die jouw verrassen en inspireren om wat moois te maken.

Wat zit er in de box?
Iedere maand ontvang je een assortiment aan speciaal voor jou gekozen stoffen. De retailwaarde ligt altijd hoger dan jouw maandelijkse kosten. Wees niet verbaasd als je exclusieve items nog eerder dan de rest van Europa ontvangt. Als lid ontvang je speciale aanbiedingen, exclusieve deals en bonus goodies!

Waarom jij lid wilt worden van de My Machemer Club
Iedere maand een unieke set stoffen bij jou thuis geleverd.
Heb je moeite om prints op elkaar af te stemmen en kleuren te coordineren. Wij zorgen ervoor dat je een goede selectie coordinerende stoffen ontvangt.
De winkelwaarde is altijd hoger dan de jouw kostprijs.

  • Iedere doos bevat een gratis patroon
  • Sta klaar om coole goodies in ontvangst te nemen
  • Abonnees krijgen speciale kortingen en aanbiedingen

Je betaalt eenmalig €1,- administratiekosten om te conroleren of te betaling lukt, en vervolgens de het maandelijkse bedrag wanneer we je pakket iedere 15e van de maand versturen.

Dit is een doorlopend lidmaatschap. Je blijft pakketten ontvangen tot je contact met ons opneemt om te stoppen.

Lees meer
Winkelen per Hide
Producten
Prijs
Stofbreedte
Materiaal
Voorraad